Het bouwen zit de familie van Ommeren in het bloed. Piet van Ommeren leerde metselen in het bedrijf van zijn vader, die hem de fijne kneepjes van het vak bijbracht.

In 1984 is hij gestart met een eigen metselbedrijf. Sinds 2000 is ook de zoon Richard in het bedrijf werkzaam. In 2001 is Richard samen met Maarten Slingerland, een aannemersbedrijf gestart, na het behalen van het benodigde vakdiploma Aannemer burgerlijke- en utiliteitsbouw. Sinds die tijd treedt P. van Ommeren B.V. naar buiten als Aannemersbedrijf en zijn inmiddels een aantal timmerlieden het bedrijf komen versterken. Op kantoor assisteert dochter Michelle met de administratie.

Bij Aannemersbedrijf P. van Ommeren B.V. zijn alle werknemers VCA-gecertificeerd. Tevens zijn er medewerkers binnen de onderneming in het bezit van het diploma bedrijfshulpverlener (BHV) en het certificaat leermeester. Daarnaast zijn wij een Fundeon Erkend Leerbedrijf voor leerling timmerlieden.

Aannemersbedrijf P. van Ommeren B.V. is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw. Een aannemer aangesloten bij Bouwgarant heeft aantoonbare ervaring in de bouw en beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze. Daar komt bij dat wij flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.

Impressies

Als aannemersbedrijf zijn wij trots op de gerealiseerde projecten in de regio Zuid-Holland. Diverse fraaie projecten van de laatste jaren vindt u op deze site. Laat u hierdoor inspireren en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer Informatie?